Ervaringen

Ervaringen van patiënten, ouders en kinderen

Wij vinden het heel belangrijk dat jij en jouw kind tevreden zijn met de therapie. Heb je een mening, opmerking of verbeterpunt? Laat deze dan achter via het contactformulier of neem contact met ons op voor een gesprek. Ook kun je reacties en waarderingen lezen op: www.zorgkaartnederland.nl.

Daantje: “Freija was heel lief en deed iedere week leuke oefeningen met mij. Ik vind gym nu veel leuker, omdat ik niet meer zo vaak val en meer durf op school.”

Moeder Kim: “het ging heel goed op school, alleen bleef Kim maar problemen met het schrijven houden. Via haar juf zijn we bij Freija terecht gekomen. Zij heeft toen een test afgenomen waaruit bleek dat Kim moeite met de ruimtelijke oriëntatie en de fijne motoriek had. We zijn erg tevreden, want nu is het handschrift veel beter leesbaar!”

Peter: “eerst had ik niet zo veel zin in oefenen, omdat ik op woensdagmiddag liever ga voetballen. Maar Freija was heel aardig en de spelletjes met de bal waren erg leuk. Nu kan ik goed vangen en gooien. Dat is wel leuk.”

Marleen: “Ik heb geleerd om tijdig te ontspannen en een rustige ademhaling toe te passen, als ik mij gespannen voel. Ook was het fijn dat ik mijn verhaal kwijt kon aan iemand die goed kon luisteren en tegelijkertijd met goede adviezen mij een duwtje in de goede richting gaf.”

Ouders Stefanie: “onze dochter had steeds last van hoofdpijn. Na rugspier oefeningen en ontspanning van de nek zijn deze klachten verdwenen en kan Stefanie zich beter concentreren op school.”

Mw. Bakker: “via de huisarts ben ik bij Freija terecht gekomen i.v.m. rug- en schouderklachten. Met oefeningen en adviezen voor het bewegen heeft zij mij daar vrij snel vanaf geholpen. Haar begrip en luisterende oor hebben mij erg goed gedaan.”

Anoniem: “de gynaecoloog  heeft mij doorverwezen naar Freija, omdat ik last van mijn bekken had en mijn plas niet goed kon ophouden. Ik wist niet dat je met bekkenbodemoefeningen daar wat aan kon doen. Gelukkig ging het met een aantal krachtoefeningen steeds beter. Ik ben blij dat ik het ook nu nog af en toe kan herhalen, zodat ik zelf invloed op mijn klachten kan uitoefenen.”